Դիլերներ
Խմբագրել անձնական տվյալները
Անձնական տվյալներ բաժնում Դուք կարող եք խմբագրել անձնական տվյալները՝ հեռախոսահամարները, անունը և ազգանունը:Ձեր հիմնական հեռախոսահամարը փոխելու դեպքում անհրաժեշտ կլինի կրկին հաստատել այն SMS-ծառայության միջոցով։ Անձնական տվյալներ բաժնում կարող եք ավելացնել Viber-ի և WhatsApp-ի ձեր կոնտակտները։
Փոխել էլ․հասցեն
Դուք չեք կարող փոխել էլ․ հասցեն, քանի որ ձեր հայտարարությունները կապված են տվյալ էլ. փոստի հասցեի հետ, որը նաև հանդիսանում է կայքի մուտքանունը: Եթե, այնուամենայնիվ, ցանկանում եք փոխել այն, անհրաժեշտ է ջնջել ձեր հաշիվը և նորից գրանցվել՝ նոր էլ. փոստի հասցեով։
Փոխել գաղտնաբառը
Եթե Դուք գրանցված եք էլ․հասցեով և հավելված մուտք եք գործել այդ գրանցումով, ապա կարող եք փոխել գաղտնաբառը։ Սեղմեք Անձնական տվյալներում Նոր գաղտնաբառ կոճակը, նշեք հին գաղտնաբառը և ներքևի դաշտերում գրեք նոր գաղտնաբառը։ Եթե չեք հիշում հինը, ապա նոր գաղտնաբառ ստանալու համար անհրաժեշտ է սեղմել Կարգավորումներ, հետո Ելք հաշվից, դրանից հետո սեղմել Մուտք ու Մոռացել եմ գաղտնաբառը կոճակները։ Հետևելով հրահանգներին՝ կստանաք նոր գաղտնաբառ։
Ստանալ նոր գաղտնաբառ
Եթե Դուք գրանցված եք էլ․հասցեով և ցանկանում ենք մոտք գործել հավելված այդ գրանցումով, ապա անհրաժեշտ է սեղմել Մենյու, հետո Մուտք / Գրանցում, անյուհետ սեղմեք Մոռացե՞լ եք գաղտնաբառը։ Բացված դաշտում գրեք այն էլ․ հասցնեն որով գրանցվել եք, սեղմեք Նոր գաղտնամաբռի ստեղծում կոճակը և հետևեք հրահանգներին։
Ջնջել հաշիվը
Եթե ցանկանում եք ջնջել Auto.am-ի ձեր հաշիվը հավելվածում, անհրաժեշտ է մտնել Մենյու, հետո Կարգավորումներ և սեղմել կարմիրով գրված Ջնջել Հաշիվը, անյուհետև նշել պատճառը ու հաստատել։ Հաշիվը ջնջելուց հետո Ձեր բոլոր անձնական տվյալները և հայտարարությունները կջնջվեն։
Եթե չեք հիշում Ձեր մուտքային տվյալները և չեք կարող մուտք գործել կայք և հավելված, կամ ցանկացած այլ դեպքերում, եթե ցանկանում եք, որ Auto.am-ում այլևս չպահվեն Ձեր անձնական տվյալները, անհրաժեշտ է կապ հաստատել Կայքի ադմինիստրացիայի հետ՝ օգտվելով Կապ էջից, կամ ուղարկել նամակ support@auto.am Էլեկտրոնային հասցեին, որից հետո Ձեր հետ կապ կհաստատի Auto.am-ի ներկայացուցիչը, որպեսզի կարողանա հաստատել Ձեր ինքնությունը։ Ինքնություն հաստատվելու պարագայում, Auto.am-ը կդադարեցնի Ձեր անձնական տվյալների պահպանումը և կջնջի անձնական տվյալները՝ հաստատման օրը կամ դրան հաջորդող աշխատանքային օրվա ընթացքում։
Ջնջվելուց հետո Դուք կրկին կարող եք գրանցվել Auto.am-ում։
Ծանուցումներ
Ծանուցումներ ստանալու համար անհրաժեշտ է մուտք գործել Ձեր հաշիվ։